Hauscode: NL-8851-16
8.1
Ferienhaus Recreatiepark De Friese Wadden 10
4
2
Zur Merkliste hinzufügen

Ausstattung

Wohnfläche : 35 m²

Parterre
Wohnzimmer
TV (Kabel), DVD-Spieler
Offene Küche
Kombi-Mikrowelle, Kühl-/Gefrierkombination
Schlafzimmer
Doppelbett
Schlafzimmer
Etagenbett
Badezimmer
Dusche, Waschbecken, Toilette
Allgemein
Heizung
Terrasse
Garten
Gartenmöbel
Pool (Gemeinschaftliche Nutzung mit anderen Gästen)
Bewertungen
8.1
Sehr Gut
7 Bewertungen
Frau Burggraaf Niederlande
Aufenthaltsdatum: Fr 08.07.2016 - Fr 22.07.2016

Op 8 juli vertrokken wij vol vakantiegevoel naar de Friese Wadden. We waren een uurtje te vroeg maar hadden gelezen over het restaurant dus hadden ons voor genomen daar wat te eten en te drinken. Bij aankomst was het restaurant akelig verlaten en dicht. De receptie was maar op bepaalde tijden open dus we moesten wachten, wel was er een patat zaakje die wel een schoonmaakbeurt nodig had ( het frituurvet was in de verre omtrek te ruiken) het regende op dat moment dus hebben we daar zitten schuilen en hoorde van de eigenaar van de snackbar dat het restaurant failliet was en al 5 jaar niet meer in gebruik, ook was het park verwisseld van eigenaar dus de foto met die leuke meneer met dat petje op mag van de site gehaald worden en de faciliteiten kloppen ook niet meer er staat oude informatie. We hadden gelezen dat het er stil was maar wilden dit zelf ervaren om dat iedereen zijn vakantie op zijn manier beleefd, wel het is er inderdaad muisstil je kan er een speld horen vallen en er is in de directe omgeving echt niets te beleven, bij de vier winkeltjes die er wel zijn kan je niet met pin betalen en voor een pinautomaat moet je uit het dorp. Voor vertier moet je altijd weg, het enige pluspunt is dat de accommodatie centraal ligt maar alle vertier moet je zoeken in Harlingen, Sneek, Leeuwarden etc,etc. De dichtstbijzijnde winkel is in Franeker. Wat ons opviel was dat meer dan de helft van de accommodaties te koop stonden en wij bijna de enige waren op het park. Het is ons zo tegen gevallen dat we na drie dagen hebben besloten huiswaarts te keren ook al hadden we voor twee weken geboekt.

Übersetzen ins Deutsche
Herr Buiter Niederlande
Aufenthaltsdatum: Fr 07.08.2015 - Fr 14.08.2015

Wij zijn hebben een prachtige week doorgebracht op park de Friese wadden, als je van rust houd is het heerlijk rustig, keurig netjes verzorgd chalet, klein dorpje waar alleen een bakker is die erg lekker broodjes heeft, verder is er niet echt veel te doen in de omgeving, voor fietsers prachtige routes. mensen zijn erg vriendelijk.

Übersetzen ins Deutsche
Herr Oloyede Deutschland
Aufenthaltsdatum: Fr 15.08.2014 - Fr 29.08.2014

Yes we were, the accommodation was clean, the environment was quiet and peaceful, the people were friendly,lots of interesting activities in the neighbouring towns,nice place for a family.

Übersetzen ins Deutsche
Frau Gerritsen Niederlande
Aufenthaltsdatum: Mo 28.07.2014 - Fr 01.08.2014

Heel mooi en goed verzorgd

Übersetzen ins Deutsche
Herr Ubels Niederlande
Aufenthaltsdatum: Fr 25.07.2014 - Mo 28.07.2014

Op zich prima. We zijn lekker tot rust gekomen. Het weekend voelde alsof we minstens een week weg zijn geweest. Wat dat betreft heeft het zijn doel wel bereikt. We hadden wel vrij veel last van vliegen en muggen, maar dat kwam natuurlijk doordat er een soort van sloot langs het chalet was. Niet onoverkomelijk! Bij aankomst was het chalet helaas niet overal even schoon. Vandaar ook de beoordeling met een 6. De eventuele mankementen heb ik bij de receptie doorgegeven. Wordt aan de eigenaar doorgegeven. Het park was heerlijk rustig. Mensen groeten bijna allemaal. Zijn we op zich in onze woonwijk ook wel gewend hoor... Helaas was er wel een Hongaars gezelschap die toch wel heel graag harde muziek wilde draaien. Het was overdag, dus niet heel erg. Ook de muziekkeuze was prima. Jammer genoeg had één persoon van het gezelschap een beetje lak aan zijn omgeving.met al een prima weekend gehad, waar we met veel plezier aan terugdenken. We zijn zelfs nog naar één van de waddeneilanden geweest.

Übersetzen ins Deutsche
Familie Helen Larsen Dänemark
Aufenthaltsdatum: Mo 21.07.2014 - Fr 25.07.2014

Peace and quietness. Lovely area in ad small town

Übersetzen ins Deutsche
Karte
Restaurants
100 m
Ausgehmöglichkeiten
100 m
Zentrum
300 m
Meer
3.5 km
Öffentliches Freibad
5 km
Öffentliches Hallenbad
5 km
Hauscode: NL-8851-16
Verfügbarkeit und Preise